Nyår

vet ni vad jag tänker just nu? det är ett nytt år om några timmar... ett helt nytt år, kan ni fatta det? det kan inte jag! det har gått så fort, alldeles för fort. man hinner inte med!
De va ju precis vår och sommar. Det har gått sjukt fort.

Just nu så tänker jag med att efter den här dagen så ska jag ta tag i mig och livet att göra de jag vill och satsa och bara köra på och leva livet..
Tycker ni med ska göra de!

Lev Livet, Man lever bara en gång är mitt ordspråk!

Det fuknkar och man har roligt.. Jag ska sättta igång min pålle och bara ut och tävla och ha de kul medans vi båda är unga. Ha ett till lärorikt år :)
Jag ska planera mer och inte glömma allt jag måste göra. Och ta hand om mig själv, är väldigt dålig på att bara tänka på mig och min kropp för en gång skull. Jag bara stressar i sönder mig och sen är kroppen helt slut och ser förjävlig ut och har ingen enerigi kvar så då blir det att jag skiter i allt och glömmer allt.
Det ska jag ta tag i :) och skolan med :)
Jag önsskar er ett super bra GOTT NYTT ÅR :)


En Film bild sen sista tävlingen

Gammal bild på mig

Love Josefin

Systrarna H

tränande galen frisör som även leder styrka och barn gymnastik. säger nästan aldrig nej mer än till sånt som är absolut jätte tråkigt. österlen tjej som faktiskt ibland är galen och gillar de. när man inte blev som man skulle så får man vara som man e.

RSS 2.0