konfan :)

Jag älskar konfirmationen jag vill bli 14 igen och göra konfan asså man får sån kontakt med nya kompisar en underbar relation man snackar och umgås som man inte har gjort annat förr .

Alla är så underbar och man bara trivs ledare som konfirmander

Jag är riktigt glad för att få vara konfirmand ledare nu i år de är så sjukt kul och man lär känna unga som gamla människor man bil glad av att se att konfirmanderna har kul och är kreativa med att fixxa och dona med allt som ska göras nu till slutet alltså konfirmationsdagen. Och att jag får vara med och hjälpa till och fixxa och sedan titta på när ungdomarna konfirmeras.

 Jag bara älskar de fast jag inte är så värst kristen av mig men bara att få vara någon stan man kan prata ut och ha kul på utan att folk ska klagar på att man uttrycker sig om vad man tycker och hur man mår.

Nä jag älskar de tack för jag får den här chansen!♥


Jag

Love Josefin

Systrarna H

tränande galen frisör som även leder styrka och barn gymnastik. säger nästan aldrig nej mer än till sånt som är absolut jätte tråkigt. österlen tjej som faktiskt ibland är galen och gillar de. när man inte blev som man skulle så får man vara som man e.

RSS 2.0